Qui som

Som músics i compositors amb una polifacètica i dilatada trajectòria artística dintre la música i les arts escèniques. Al 2020 varem iniciar aquest projecte en comú per donar vida a un repertori de cançons pròpies. Ens prenem cada dia la llibertat creativa de trencar límits per trobar noves melodies i sons que ens sorprenguen. És per eixe motiu que tenim un repertori eclèctic, obert i ple de matisos, una fusió d’estils musicals que aporta una sonoritat genuïna i molt personal a la cançó d’autoria. El darrer resultat d’estos anys de treball és FRÀGIL, la nostra solució òtica per a ànimes sensibles, que conté nu-jazz, bossa, pop, funk, latin i sons mediterranis a percentatges variables.
Part de l’essència d’este projecte és servir de vehicle per difondre l’obra literària femenina, musicant poemes de dones escriptores, en català i en castellà. Però també escrivim les nostres lletres, que s’endinsen al món interior sensible i creatiu, a les vivències i a les relacions interpersonals.
A 2021 vam publicar el disc Tallat en dos, nominat a Millor Disc de Cançó d’Autor als Premis Ovidi 2021. Cantat en valencià, castellà, francès i anglès, conté quinze cançons entre les quals es poden escoltar temes propis, una versió de l’havanera de l’òpera Carmen de Bizet, un altra de Javier Ruibal i dos poemes musicats de les escriptores Margarita Ballester i Ernestina de Champourcin. La cançó sobre el poema Conjugació en primera persona de Carmelina Sánchez-Cutillas és inclosa en el documental d’À Punt “Carmelina, mar i cel” dedicat a l’escriptora. Aquesta cançó ha rebut el primer premi a la millor composició al Certamen
Nacional de Canciones de la UNED en 2022.

LOLA BOU

Formada en dansa espanyola amb Cristina Hoyos, jazz, clàssic i contemporani des de la infantesa. Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, en l’especialitat de Teatre Musical. Especialista en tècnica vocal ì expressió oral. Actriu des de 1996 en diverses obres de teatre musical amb companyies com Dagoll Dagom, Comediants, Sèmola Teatre i productores com Otel·lo, Liceu de Barcelona i Tresx3. Ha treballat com a directora de projectes artístics multidisciplinaris, coach de treball corporal holístic per a actors, coreògrafa teatral i assessora de veu i cant per a diverses companyies i institucions.
Com actriu de televisió ha treballat per a TV3 en la sèrie Al cor de la ciutat. Ha estat presentadora del programa de ràdio Criaventures, i Efecte Papallona. Locutora de publicitat des de 2005. Premi Millor Actriu de Repartiment al festival de Mislata 1996 i Premi Millor Actriu de Repartiment al festival de Cullera 1996. Premi a la millor cançó al Certamen Nacional de Canciones de la UNED en 2021.
El disc Boleros y tangos de la mano (2003) on intervé com a cantant solista, va representar l’inici d’una etapa artística en el camp de la creació musical, seguit d’Instants Eterns (2008) on debuta ja com a compositora i de La ment en blau (2010), amb dues nominacions als Premis Ovidi 2010 (millor cançó i millor disseny). Continua la seua tasca creativa, participant com a artista multidisciplinar en projectes escènics.

MANEL BRANCAL

Té una trajectòria de més de 30 anys de experiència al món del espectacle, on ha desenvolupat la seua creativitat com a guitarrista, compositor, enginyer de so i il·luminador. Estudià harmonia i guitarra jazz amb Ramon Paús, Fèlix Santos i Fernando Marco i composició de bandes sonores amb Arnau Bataller. Participa en seminaris de flamenc-jazz amb Carles Benavent, Chano Domínguez i Jorge Pardo. És diplomat en Sistemes d’Audio per la Universitat de València. Assisteix a seminaris de videomapping amb Román Torre, programació de QLab amb Mariano García i direcció tècnica d’espais escènics amb Jordi Planas i Jean Louis Montheil. En teatre ha treballat amb Isabel Coixet, Paul Weibel, Ferran Rañé, Magüi Mira i Carles Santos.
Com a guitarrista i compositor té publicats varios discos, destacant el seu treball Nou de Tàrrega on adapta composicions de Francesc Tàrrega en clau de flamenc, jazz, tango i música de cambra, editat per la Universitat Jaume I, o el disc-llibre Mestres de la paraula on composa música sobre textos de poetes valencians. Ha col·laborat amb Jorge Pardo, Javier Ruibal, Kepa Junkera i Guillermo McGill. També ha composat bandes sonores per a obres de teatre, documentals i cinema. És director tècnic del Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló.